Geen categorie

Shine like the stars!

By 29 maart 2022 No Comments

De sterren in binnen- en buitenland, de een wil er net zo uit zien, de ander juist helemaal niet! Ik geef toe, de ene creatie zou ik zelf ook maken en dragen, de ander laat ik lekker voor wat het is. Vandaag neem ik je mee in de verschillende kledingstukken van Yvon Jaspers, Karin Bloemen en Harry Styles. Je zou er een opbouw in kunnen zien;)

Yvon Jaspers

Boer zoekt vrouw, ik vind het een heerlijk programma voor de zondagavond. Theetje, chocolaatje, haakwerkje erbij en bekijken hoe de boeren hun liefde vinden (of niet) in het programma. Misschien is het je opgevallen dat Yvon Jaspers regelmatig een gebreid of gehaakt vest draagt? Zo’n heerlijk ding waar je het liefste in woont. Ik heb er ooit zelf eentje gebreid, heerlijk! Zeker op de frissere dagen.

Met dit patroon kun je er zelf ook eentje breien, kies de kleuren van Yvon, of je eigen favorieten en shine like Yvon 😉

Heerlijk gebreid vest van Yvon Jaspers

Karin Bloemen

Karin Bloemen in een van haar favoriete vesten.

Mag het wel iets kleurrijker? Neem dan de vesten van Karin Bloemen! Ze heeft niet alleen veel kleur op het podium, ook in haar haakwerk! Karin Bloemen gebruikt als basis granny squares in haar patronen. Door deze steeds met elkaar te verbinden kun je dekens, tassen en ook vesten haken. Wil je net zo kleurrijk shinen als Karin, gebruik dan lekker veel kleur! In haar boek geeft ze ook verschillende tips voor wie het iets minder uitbundig wil.

Zelf vind ik de vesten heel leuk bij mevrouw Bloemen, voor mij iets te uitbundig. De omslagdoeken en dekens uit het boek vind ik dan wél weer erg leuk!

Het boek vind je in de webshop.

Harry Styles

Deze creatie is/was op tiktok een hele hype onder de jonge meiden! Harry Styles droeg namelijk op een van zijn optredens een gebreid vest. Je kon het vest destijds kopen voor een flink bedrag (een kleine 680 pond!?), al werd het door veel meiden nagemaakt!

Dit gebreide vest bestaat ook (net als het vest van Karin) uit verschillende lapjes, maar dan gebreid. Geschikt voor beginnende breisters, het komt niet zo nauw met de lapjes;).

Deze creatie laat ik zelf even aan mij voorbij gaan, niet helemaal mijn style… Mocht je zin hebben om deze te breien? Omdat het zoveel gemaakt werd, heeft het team van deze man het patroon gratis op de site gezet…

Het vest van Harry Styles

Leave a Reply