gtag('config', 'UA-143498884-1'); Skip to main content

Wol op de markt? Wat leuk! Heel leuk inderdaad, sinds juni 2021 kan ik mezelf dan ook een heuse marktkoopvrouw noemen. Iedere week op de donderdag in Mijdrecht, later is daar Woerden op de woensdag bij gekomen. Elke week de auto vol met van alles om te kunnen haken en breien. De meeste klanten hebben de kraam zien groeien. Van een paar kratjes tot een flink gevulde kraam!

Beurzen en tuimelaars

Met datzelfde enthousiasme is mij vorig jaar (sept 2022) gevraagd eens mee te gaan naar een creatieve beurs. Wederom een eigen kraam gevuld met Wolli spulletjes. Nog meer mensen met liefde voor mooie bolletjes, haakpatronen en bolletjes. Het smaakte naar meer, ongeveer 1x per maand een beurs, daarnaast de markten, haaklessen en webshop.

Ontzettend leuk om te doen, en tegelijkertijd botst het ook. Want sinds juni dit jaar heb ik de tuimelaars van Bonita-Loka overgenomen, waar ik heel graag nieuwe patronen voor wil ontwerpen. Vanaf deze maand vind je Wolli niet meer iedere week op de markt, wél iedere maand!

De laatste week in de maand

Elke laatste woensdag in Woerden, en donderdag in Mijdrecht. Natuurlijk met alle spulletjes die je gewend bent. Heb je iets speciaals nodig, bestel het van te voren in de webshop, dan neem ik het voor je mee! Tussen de markten door is de webshop altijd open, neem gerust een kijkje!

Woensdag 8-13uur in WoerdenDonderdag 10-17 in Mijdrecht
30 augustus31 augustus
27 september28 september
25 oktober26 oktober
29 november30 november
20 december21 december
Een kleine disclaimer: mocht het heel hard stormen en regenen gaat het voor Wolli niet door, de materialen waaien dan over het hele plein.

Leave a Reply