gtag('config', 'UA-143498884-1'); Skip to main content

Haakles

Iedere maand (tieners iedere week) kun je aanschuiven voor haakles/haakcafé (vooraf aanmelden). Je werkt op je eigen tempo aan je eigen projecten, wil je starten met de basissteken? Ik help je op weg! Ben je al bezig met een project, en kun je wel wat hulp gebruiken? Ik help je verder tijdens de les. Of vind je het vooral gezellig om te haken en je hobby te delen met anderen, ook daar is ruimte voor.

Iedereen werkt op zijn of haar eigen tempo aan het project dat bij je past, een knuffel, kussen of hele deken? De keus is aan jou! Tijdens de lessen is er voldoende ruimte om vragen te stellen, elkaar te inspireren en lekker te haken! Voor je het weet heb je het haakvirus te pakken en maak je zelf de leukste dingen.

Je kunt kiezen voor losse lessen, €12,50 per keer. Of voor een strippenkaart van 5, €55,- of 10 lessen €110,-, dan betaal je €11,- per les.

De lessen voor volwassenen zijn op de 1e dinsdagavond van de maand 19.30-21.00.  De lessen voor tieners (jongens en meiden vanaf 10 jaar) op woensdagmiddag 16.30-18.00uur. Locatie: ‘In het Nu’, Yogastudio, Burgemeester Haitsmaplein 23 in Mijdrecht.

Er is voldoende ruimte voor 10 personen, de lessen gaan door bij minimaal 3 personen. Koffie/thee/limonade en lekkers zijn inbegrepen. Tijdens de lessen is het mogelijk om materialen voor je project aan te schaffen.

    Kies de datum (verplicht)