gtag('config', 'UA-143498884-1'); Skip to main content

Op maat gemaakt

Soms wil je iets dat je niet in de winkel kunt krijgen. Je weet alleen nog niet precies hoe dit eruit moet zien. Ik denk graag met je mee, misschien kan ik wat voor je betekenen.

Hieronder enkele leuke en soms bijzondere verzoeken!

Heb je zelf een speciaal verzoek?

Hoe klein of groot je verzoek ook is, ik denk graag met je mee. Wie weet kan ik je helpen! Mail naar linda@wollihakenenmeer.nl of bel 06-11054712 (alleen op werkdagen, tot 20.00uur)

herinneringsdeken

Herinneringsdeken

Een tijd geleden had ik een gesprek met iemand, zij wilde graag een aandenken voor haar dochter. Haar dochter zou gaan trouwen, en de moeder had een hele doos met allemaal kledingstukken van vroeger. Een eerste pakje, een jurkje van de eerste communie, jurkje van de diploma-uitreiking enz.

In overleg heb ik een herinneringsdeken gemaakt. Ieder stukje stof doet denken aan een gebeurtenis van vroeger.

Rugtas

Soms heb je een item ergens op de wereld gekocht, dat je doet denken aan een gave tijd!

In dit geval een tas, gekocht op een bijzondere bestemming. Maar het item werd ook dagelijks gebruikt, zelfs tot de draad versleten!

Aan mij de vraag of ik het kon repareren. Het is een nieuwe tas geworden, naar het model van de oude, met behoud van de kenmerkende details.

gehaakte pop kleine mol

Kleine mol pop

Bij dit verzoekje kon ik gewoon geen nee zeggen!

Een meisje is erg fan van het boekje ‘Over een kleine mol die wilde weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ (wie kent het niet) Ze kende het boekje dan ook uit haar hoofd! Om het verhaal nog levendiger te maken leek het de ouders leuk om er een knuffel van te hebben.

Aan mij de vraag, kun jij een grote mol haken, met een drol op zijn hoofd?

Het meisje herkende het beestje meteen, een groter compliment kun je niet krijgen!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van workshopdata?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!