gtag('config', 'UA-143498884-1'); Skip to main content

Terwijl ik hier zit op mijn tijdelijke adres zo vlak voor de handwerkbeurs komt het zonnetje door, vogeltjes fluiten, af en toe een eekhoorntje op het veldje. Dat voorjaar komt al echt om de hoek kijken én de maand van de liefde! Kortom genoeg inspiratie om lekker aan de slag te gaan dacht ik zo.

Liefde, daar kun je op handwerkgebied zoveel kanten mee op! Natuurlijk met liefde voor een bolletje wol, zo’n simpel ding waar je van alles mee kunt maken. Terwijl je werkt met dat bolletje glijdt het door je handen. De ene keer wordt het iets warms wat je daarna draagt met liefde, de andere keer ga je voor een knuffel die je met liefde kunt weggeven (of lekker zelf houden)

Vandaag geef ik je iets waarmee je die liefde nog verder kunt verspreiden! Want liefde wordt vaak uitgedrukt in hartjes. Naast bolletjes wol houd ik ook van vlaggetjes, als je die 3 combineert heb je een hartjesslinger!

Hartjesslinger

Een vrolijk ding om zelf in huis te hangen, weg te geven aan iemand die je lief vindt óf die wel een beetje extra liefde kan gebruiken. Aan jou de keus! Ik heb er een download-patroon van gemaakt, zodat je het gebruiken op jouw manier, of zelfs kunt printen.

Het patroon is geschreven in de ’tapestry’ techniek, je haakt dan je tweede kleur steeds mee. Op youtube staan meerdere filmpjes met die techniek.

Ik koos ervoor om gebruik te maken van het garen Cosy Fine, dit hoeft niet. Het is namelijk geschikt voor veel meer. Afhankelijk van jouw favoriete garen zullen de vlaggetjes groter of kleiner worden.

Het patroon voor de hartjesslinger kun je hier downloaden. Je wordt doorverwezen naar het winkelmandje, klik op ‘afhalen in mijdrecht’ zodat je geen verzendkosten betaald. Daarna komt het direct in je mailbox.

Delen

Natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw versie van de hartjesslinger, deel je het op social media? Vind ik leuk! Als je @wollihakenenmeer gebruikt in je tag, zie ik het vanzelf voorbij komen.

Veel plezier met haken!

Leave a Reply