gtag('config', 'UA-143498884-1'); Skip to main content

Naast de maandelijkse markten in Mijdrecht en Woerden reist Wolli dit najaar door het hele land met de leukste wolletjes, haakpakketten, boeken, accessoires en natuurlijk de Tuimelaar-familie! Wanneer, waar en hoe? Lees gauw verder hieronder, iedere maand op een rijtje.

September

September is voor mij/Wolli de aftrap van het seizoen. Naast dat de meeste mensen terug zijn van vakantie, worden de dagen weer wat korter. We hebben weleens mooi nazomer-weer, al koelt het vaak toch wat sneller af in de avond. Meestal een tijd van wat meer de kaarsjes aan en een handwerkje erbij!

In september staan er maar liefst 4 evenementen op het programma, 2 beurzen en 2 creatieve markten:

DatumEvenementPlaats
Zondag 3 septemberKleurrijke TextielmarktEnkhuizen, Centrum
7, 8 en 9 septemberKnit & Knot beurs Tilburg, Koepelhal
15, 16 en 17 septemberCreaweekend Rijswijk, Broodfabriek
Zaterdag 23 septemberWoleventVeendam, Turfcentrale

Oktober

In oktober staat het Creaweekend in Hardenberg en de Breidagen in Zwolle op de agenda. Bij het creaweekend vind je van alles voor veel verschillende hobby’s: kaarten, scrappen, diamond painting, viltbloemen, kleuren op hout, borduren en natuurlijk haken en breien. De breidagen zijn voornamelijk gericht op haken en breien. Je vind hier verschillende standhouders met handgeverfde garens en bekende garenmerken.

DatumEvenementPlaats
7, 8 en 9 oktoberCreaweekend Hardenberg, Evenementenhal
13 en 14 oktoberBreidagenZwolle, IJsselhallen

November

Voor november een die al heel lang op het lijstje staat, die ik eerder nog niet durfde ‘want daar is Wolli toch veel te klein voor’. In het voorjaar stond ik er op de lente-editie, nu dan ook op de najaars-editie, de Kreadoe. Best een beetje spannend, en tegelijkertijd heel tof! Aan het eind van november sluit ik de maand af met Creaweekend in Rijswijk, in het teken van de feestdagen!

DatumEvenementPlaats
1-5 novemberKreadoeUtrecht, Jaarbeurs
24, 25, 26 novemberCreaweekendRijswijk, Broodfabriek

Kortom, een flinke lijst met verschillende evenementen, 1 of meerdere dagen. Leuk als je even gedag komt zeggen!

Leave a Reply